"Daar kon Van Bommel goed mee omgaan, maar Schmidt totaal niet"

PSV-trainer Roger Schmidt
PSV-trainer Roger Schmidt Foto: © Pro Shots

Johan Derksen hoopt dat Mohamed Ihattaren bij FC Utrecht zijn echte talent weer laat zien. De analist is blij om te zien dat de oud-speler van PSV werkt aan een rentree op het voetbalveld.

"Die jongen heeft houvast nodig en Van Bommel was zijn houvast", zegt Derksen bij VI Vandaag. "Ik vind Gerald Vanenburg en Leo Echteld (fysiotherapeut, red.) echt goede gasten om dit te doen en ik hoop dat zij er wel in slagen, anders is zijn carrière afgelopen voordat die begonnen is. Ik vind het heel nobel van FC Utrecht dat ze hem de kans bieden."

Derksen wijt het mede aan PSV-trainer Roger Schmidt dat Ihattaren niet slaagde in Eindhoven. "Ihattaren was de duurste speler van Nederland, maar hij slaagde er niet in die jongen te raken", aldus Derksen over Schmidt. "Mark van Bommel lukte dat wel: onder Van Bommel was Ihattaren het grootste talent van Nederland."

"Ihattaren is een jongen met een gebruiksaanwijzing", vervolgt hij. "Daar kon Van Bommel goed mee omgaan, maar Schmidt totaal niet. Schmidt kan ook Davy Pröpper niet raken, die ermee stopt. Nu is Joey Veerman erbij gekomen, maar met zijn eigenwijze Volendamse koppie zal hij ook niet blij worden van het wisselbeleid van Schmidt."

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand