Johan Derksen: "Daar heeft PSV zich in het bijzonder op verkeken"

René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen
René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen Foto: © Pro Shots

PSV won afgelopen zondag in extremis bij NEC. Toch zorgde het optreden van de Eindhovenaren niet tot tevredenheid bij de analisten van Veronica Inside. Vooral keeper Joël Drommel moest het ontgelden.

"Hij was van de week al verschrikkelijk slecht toch? Die Drommel straalt helemaal niks meer uit", zegt oud PSV-speler Wim Kieft aan tafel bij Veronica Inside. "Dat is echt vreselijk, die jongen. Je ziet het aan zijn hele lichaamshouding ook." Johan Derksen, die al vaker kritiek had op de keeper haakt in. "Jongens, het is geen goede keeper. Hij gaat ook te veel met zijn voeten naar ballen toe. Het is geen goede keeper. Daar heeft iedereen zich op verkeken en PSV in het bijzonder."

"Is hij echt zo slecht als Johan schetst?", vraagt presentator Wilfred Genee. "Het is niet best wat hij aan het doen is", antwoordt Van der Gijp. "Hij heeft een leuke periode gehad bij FC Twente, een soort opleving, maar we hebben er ook vaak zat om zitten lachen natuurlijk."

Derksen zou Drommel er echter niet uit halen. "Ik vind Mvogo net zo twijfelachtig. Laat Drommel dan vlieguren maken en dat hij door ervaring beter wordt. Hij kan nog wel beter worden, want hij is de laatste jaren al ook beter geworden, maar het is nog steeds geen echte keeper voor een topclub."

Dankzij PSVFans.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 4.00 bij een bekerzege van PSV tegen Fortuna Sittard! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand