Couhaib Driouech raakt geblesseerd: "Welke club pikt hem nog op?"

Couhaib Driouech in tranen door zijn blessure, uitgerekend tegen PSV
Couhaib Driouech in tranen door zijn blessure, uitgerekend tegen PSV Foto: © BSR Agency

Couhaib Driouech kende een dramatische wedstrijd tegen PSV. De vleugelaanvaller moest zich in de beginfase van het duel al laten vervangen met een blessure en verliet het veld in tranen. Driouech mist waarschijnlijk de rest van het seizoen, terwijl ook de Olympische Spelen en een zomerse transfer plotseling op de tocht staan.

"Een half uur na de wedstrijd strompelde Driouech naar buiten", meldt het Algemeen Dagblad. "In interviews had hij (logischerwijs) even geen trek. Aangeslagen liet hij zich net buiten het stadion omringen door familie en vrienden. Het seizoen zit er naar alle waarschijnlijkheid op voor de Marokkaan die onlangs met technisch directeur Nigel de Jong gesprekken voerde over (Jong) Oranje."

Dat het seizoen bij Excelsior wellicht ten einde is, is ongelukkig voor de vleugelaanvaller. Het zou echter ook zomaar kunnen dat het niet bij dit slechte nieuws blijft voor Driouech, die nog altijd gevolgd wordt door PSV. "Niet alleen zal hij Excelsior waarschijnlijk niet kunnen helpen in de strijd om handhaving, ook is het onzeker of Driouech zich in de Olympische ploeg speelt. En welke club pikt Driouech in de zomer nog op?"

Lees meer:
0 reacties