"Couhaib Driouech leek vrij rustig onder het afketsen van de transfer"

Couhaib Driouech tegen Heracles Almelo
Couhaib Driouech tegen Heracles Almelo Foto: © Pro Shots

Couhaib Driouech leek afgelopen winter hard op weg naar PSV, maar de transfer ketste alsnog af. Doelman Stijn van Gassel zag zijn ploeggenoot echter met de juiste mentaliteit terugkeren naar Kralingen.

"Hij leek vrij rustig onder het afketsen van zijn transfer en op de club hebben we hem vooral lekker met rust gelaten", vertelt Van Gassel in De Telegraaf. "Als het mij was overkomen? Dat zal een week pijn doen, maar ik weet nu dat hij ook denkt dat het met een reden zal gebeuren."

"Met bij de pakken neerzitten of door te zeggen ’zoek het maar uit’, heb je uiteindelijk alleen jezelf", gaat de doelman verder. "Je hebt ook nog een half jaar om in jezelf te investeren en dat is precies zijn reactie geweest. Ik zie dagelijks dat er nog véél meer in hem zit."

"Of ik me wel eens verbaas op de training? Hij is altijd wel een gek persoon op het veld, in de zin van onberekenbaar, met zijn acties uit het niets. Soms moet je ook wat korter op hem zitten, dan wordt het een beetje te, maar dat maakt hem wel de speler die hij is. Het mooiste is dat hij zo hongerig is en weet dat het niet komt aanwaaien", aldus Van Gassel.

Lees meer:
0 reacties