Coolen ziet enorme ontwikkeling: "Is echt een wereld van verschil"

Nadia Coolen bij PSV
Nadia Coolen bij PSV Foto: © BSR Agency

Nadia Coolen speelt al twaalf jaar bij PSV Vrouwen. De Limburgse verdedigster maakte de enorme ontwikkelingen van het vrouwenvoetbal op die manier van dichtbij mee. Coolen is enthousiast.

"Alles is hier top. PSV is redelijk toonaangevend. Ook qua salarissen die de club aan voetbalsters biedt, ligt het boven het Nederlandse gemiddelde", onthult ze in gesprek met De PSV Supporter. "Daarnaast zijn de faciliteiten hier ook gewoon super, evenals de trainingen die van ontzettend hoog niveau zijn. Wat dat betreft hebben we het hier bij PSV heel erg goed getroffen."

Andere clubs kennen uitdagingen, iets wat Coolen wel snapt. "Ik snap dat het niet bij iedere club zo goed is geregeld en gefaciliteerd als hier bij PSV, maar wij hebben weinig reden tot klagen. Als ik terugdenk aan hoe we zijn begonnen in het vrouwenvoetbal hier, en dat vergelijk met nu, is dat ook echt een wereld van verschil."

"Gedurende de jaren heb ik veel mooie mijlpalen mee mogen maken, waar ik nog vaak met plezier aan terugdenk. Welke mijlpalen eruit springen? Het feit dat ik de langstzittende speler uit de selectie ben, is natuurlijk een mijlpaal die me ontzettend trots maakt. Maar ook het feit dat we de beker wonnen is een absoluut hoogtepunt", aldus Coolen.

Lees meer:
0 reacties