Coolen vertrekt na twaalf jaar bij PSV: "Spanning en onzekerheid"

Nadia Coolen aan de bal namens PSV
Nadia Coolen aan de bal namens PSV Foto: © BSR Agency

Na twaalf jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen PSV Vrouwen en Nadia Coolen. De Eindhovense club gaat het aflopende contract van de Limburgse verdedigster niet verlengen.

Het zorgt voor een dubbel gevoel bij Coolen. "Ik zit hier al twaalf jaar en dat is niet voor niks natuurlijk. Als ik ergens op mijn plek zit, zit ik ook op mijn plek en is er voor mij geen reden om verder te gaan kijken. We hebben de afgelopen maanden veel gesprekken gevoerd, waarbij we samen tot de conclusie zijn gekomen dat onze wegen gaan scheiden na dit seizoen", geeft het clubicoon aan tegenover De PSV Supporter.

Haar toekomst is nog een vraagteken. "Dus dat brengt spanning en onzekerheid met zich mee", is Coolen eerlijk. "Voor nu focus ik me op PSV, om dit seizoen zo succesvol mogelijk af te ronden. Helaas liggen we al uit de beker en is ook het kampioenschap geen haalbare kaart meer voor ons. We zijn wel verder in de Eredivisie Cup, maar weten nog niet wie we daarin gaan treffen, omdat de deelnemers zich via competitieperiodes hiervoor plaatsen."

"Dit is het beste vergelijkbaar met het playoff-systeem in de Keuken Kampioen Divisie bij de mannen. Alleen spelen we hier een halve en hopelijk dan ook dé finale. Als ik dan toch afscheid neem van PSV, dan het liefst wel met een prijs", maakt Coolen haar doel voor dit seizoen duidelijk.

Lees meer:
0 reacties