Collega sneert naar Valentijn Driessen: "Middelmatige journalist"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Pro Shots

Henk Spaan heeft zich geërgerd aan de vraagstelling van Valentijn Driessen aan bondscoach Ronald Koeman. Dat vertelt de oud-presentator in de podcast Hard Gras.

Tegenover de NOS was de bondscoach kritisch op Simons, die tegen Schotland niet zijn beste wedstrijd speelde. Dit was voor Driessen een prooi, en daarom ging de Chef Voetbal van De Telegraaf hier nog even op door. “Hoeveel krediet houdt Xavi Simons? Want volgens mij is hij nu tien keer bij jou in de basis gestart van de elf keer. Heb je niks beters?” De columnist kreeg daarna veel kritiek. Veel mensen vonden het een onbeschofte manier van een vraag stellen.

Ook ergert Spaan zich aan Driessen. “Ik vind het ook echt schandalig dat dan zo'n middelmatige journalist van De Telegraaf aan Koeman vraagt: heb je niks beters?" Ook commentator Suse van Kleef is aanwezig en sluit zich hierbij aan. “Ja, de formulering zou ik zelf niet gebruiken. Volgens mij is Simons direct betrokken bij twintig doelpunten dit seizoen. Hij (Simons, red.) is toch wel goed genoeg voor het Nederlands elftal”, aldus Van Kleef.

Lees meer:
0 reacties