Cody Gakpo krijgt advies: "Ik denk dat het te gevaarlijk is"

Cody Gakpo
Cody Gakpo Foto: © Pro Shots

Cody Gakpo staat bij een aantal Europese topclubs op het wensenlijstje, maar Aad de Mos vraagt zich hardop af of de aanvaller komende zomer al weg moet gaan bij PSV.

"Als ik als ik zijn zaakwaarnemer was, dan verlengde ik mijn contract bij PSV", vertelt De Mos bij Twee Viertje. "Hij is blessuregevoelig, moet zich direct gaan waarmaken. Ik denk dat het te gevaarlijk is als hij nu zou gaan. Als hij op de bank terechtkomt, mist hij misschien het WK. Ik denk dat hij nog een jaartje moet blijven."

Arsenal zou het meest concreet zijn voor de aanvaller, maar ook Liverpool en Manchester City worden genoemd. Geld speelt voor die clubs geen rol. "Het is aan zijn management en aan Gakpo zelf of ze weerstand kunnen bieden aan een groot contract. Misschien geven ze hem wel garanties, maar in werkelijkheid is dat natuurlijk nooit zo. Als je niet presteert, dan kunnen ze jou niet opstellen. Er is enorme concurrentie."

Volgens De Mos heeft Gakpo nog genoeg verbeterpunten. "Hij moet nog constant worden en die stabiliteit zien te krijgen. Ik denk dat één ding van groot belang is: dat hij in een aanvallende ploeg komt. Arsenal is daar een goed voorbeeld van. Bayern München ook zeker."

Xavi Simons scoort

PSV wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

PSV speelt dinsdagavond in de voorronde van de Champions League bij Rangers. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van PSV. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
wo 31 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
za 10 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
PSV -
-
RKC Waalwijk -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand