Clements vertrekt bij PSV: "Ze is wel eens vaker met spelers gegaan"

Sanne Clements, persvoorlichtster van PSV
Sanne Clements, persvoorlichtster van PSV Foto: © Orange Pictures

Eerder deze week werd bekend dat Sanne Clements niet verder gaat als persvoorlichter bij PSV. Na drie seizoenen trekt ze de deur in Eindhoven achter zich dicht.

Op LinkedIn schreef ze: "Na drie prachtige jaren bij PSV, met als hoogtepunt natuurlijk het kampioenschap vorige maand, heb ik besloten om na dit mooie seizoen te stoppen. Het waren drie intensieve jaren waarin ik met drie verschillende, maar hele fijne trainers mocht samenwerken, ik een wisseling van algemeen- en technisch directeur heb meegemaakt en ik drie keer een geweldige spelersgroep kon ondersteunen."

Enkele maanden geleden kwam Clements landelijk in het nieuws. Naar verluidt gingen de PSV’ers dinsdag naar de bekende club Ushuaïa om een feestje te vieren. Daar zouden Clements en Tillman het al gezellig met elkaar gehad hebben. De bronnen melden dat het een stapje verder is gegaan richting de hotelkamer.

Het bekende account Juicechannel op Instagram dat dit zojuist genoemde meespeelt in het vertrek: "Opvallend is dat dat dit nieuws net na onze juice naar buiten is gekomen. Ze laat overkomen alsof het haar eigen keuze is geweest om weg te gaan. Daarop kregen we veel van dit soort reacties in onze DM. Maar Sanne heeft waarschijnlijk na de juice op haar kop gekregen en is in overleg besloten om uit elkaar te gaan. Het kan gewoon bijna niet zo zijn dat dit haar eigen beslissing is geweest. Schaamte zal ze in ieder geval niet hebben, want ze is wel eens vaker met spelers gegaan."

Juicechannel doet een boekje open over Sanne Clements
Juicechannel doet een boekje open over Sanne Clements Foto: © Instagram Juicechannel
Lees meer:
0 reacties