CJ Egan-Riley blikt terug: "Ik was toen al klaar om naar PSV te komen"

Conrad Jaden Egan-Riley namens PSV
Conrad Jaden Egan-Riley namens PSV Foto: © Pro Shots

CJ Egan-Riley heeft zijn debuut namens PSV er inmiddels opzitten. Vrijdagavond speelde de Engelsman een helft mee tegen FC Emmen, al hoopte Egan-Riley zelf eerder al te spelen in het shirt van de Eindhovenaren.

De vorige zomer hengelde PSV namelijk ook naar de diensten van de Engelsman. "Het was bizar. Het liefst wil ik het helemaal achter me laten en de exacte details ken ik ook niet meer", vertelt Egan-Riley aan het Eindhovens Dagblad. "Ik was klaar om naar PSV te komen en had mijn koffers ook al gepakt, maar ineens kon ik niet meer naar Nederland omdat het toch niet rond was gekomen."

"Dit lag buiten mijn vermogens en daarom heb ik me er ook niet al te druk om gemaakt, maar vervelend was het wel", gaat de Engelsman verder "Nu wordt het tijd om mezelf te laten zien. Je kijkt wel even je ogen uit, als je hier in Eindhoven komt. De faciliteiten bij Manchester City en Burnley zijn ook top, maar dit is echt en prachtig complex."

"PSV is een topstap voor mij, dat weet ik nu al. Ik ken ook het verhaal van Noni Madueke, die hier een stuk jonger is gekomen. Hij deed het hel goed en kon terug naar de Premier League. Ik ken hem niet persoonlijk, maar wel een aantal mensen die hem begeleiden. Zij waren heel positief over PSV. Ik merk dat de club echt een plan met me heeft. Ik wil uiteindelijk naar het eerste elftal, maar moet geduldig zijn", aldus Egan-Riley.

Lees meer:
0 reacties