Brian Brobbey wijst naar PSV'er: "Die muziek is niet mijn ding"

Brian Brobbey
Brian Brobbey Foto: © BSR Agency

Brian Brobbey is bij Oranje teamgenoot van PSV'er Jerdy Schouten en Joey Veerman. In gesprek met de Telegraaf ging de Ajacied een aantal van zijn ploeggenoten bij langs. 

Zo vertelt Brobbey dat Schouten de meest onopvallende speler buiten het veld is. "Benadruk wel goed dat het om buíten het veld gaat, want in het veld is Jerdy fantastisch. Ik vind hem echt een heel goede voetballer en in de oefenwedstrijden speelde hij top", stelt de spits. "Maar in het hotel heb je soms pas na een tijdje door dat Jerdy Schouten ook in de ruimte aanwezig is. Dan is hij echt onzichtbaar. Net als Nathan (Aké red.) is hij een heel rustige jongen."

Als de slechtste muzieksmaak voorbij komt, noemt Brobbey de naam van Veerman. "Ik vind Burna Boy heel goed en als het Nederlandstalig is, geniet ik van Frenna. Joey vindt andere Nederlandse muziek mooi, maar die palingsound is niet mijn ding", moet de Amsterdammer toegeven. "Al heeft Jan Smit een mooi liedje gemaakt met Broederliefde: ’Kom dichterbij me’. Dat is wel top.”

Lees meer:
0 reacties