Brenet twijfelt over toekomst: "PSV is de club die je heeft gemaakt"

Brenet in actie tegen PSV
Brenet in actie tegen PSV Foto: © Pro Shots

Joshua Brenet begon vrijdag samen met de selectie van FC Twente aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Bij de club uit Enschede kan de verdediger meetrainen tot hij een keuze heeft gemaakt betreffende zijn voetbaltoekomst. Brenet twijfelt nog steeds waar deze toekomst zal liggen.

Wanneer er door 1Twente Enschede aan Brenet gevraagd wordt waar hij komend seizoen speelt moet hij het antwoord schuldig blijven. "Hele goede vraag. Ik ben nog steeds aan het nadenken. Ik weet op dit moment het antwoord nog niet. Ik ben in afwachting en laat het over me heenkomen. Ik kijk naar wat mijn gevoel zegt, als dat ergens lekker bij is, ga ik de knoop pas doorhakken."

Brenet geeft aan dat hij een stuk of zes aanbiedingen heeft uit zowel binnen- als buitenland. "Ik heb altijd gezegd dat mijn buitenlandsavontuur nog niet voorbij was. Ik heb het gevoel gehad dat twee jaar van me is afgenomen. Daarom hadden we hier ook afgesproken dat ik voor zes maanden hier zou tekenen. Daarna zou ik die stap weer maken. Maar mijn gevoel hier (bij FC Twente red.) was top. Ik ben weer de voetballer geworden die ik was."

"PSV en Feyenoord hebben zich gemeld", zo vervolgt Brenet. "Als ik over PSV praat is dat toch de club waar je bent begonnen, die je heeft gemaakt. Als het voor het geld was geweest dan was ik hier al weggeweest. Financieel is natuurlijk belangrijk maar in mijn ogen niet de hoofdzaak. Ik wil mijn carrière weer een boost geven. Ik wil aan de buitenwereld laten zien dat ik er nog steeds ben", zo besluit de oud-PSV'er.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 20 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
12 NEC 0 0 0
13 PSV 0 0 0
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
Bekijk de hele stand