BREAKING: Seizoen belangrijke verdediger PSV officieel voorbij

Olivier Boscagli op de grond tegen RKC Waalwijk
Olivier Boscagli op de grond tegen RKC Waalwijk Foto: © Pro Shots

PSV is Olivier Boscagli voor de rest van dit seizoen kwijt. De verdediger heeft een dermate grote blessure overgehouden aan het duel met RKC Waalwijk dat hij niet meer in actie kan komen.

PSV laat dit weten via haar officiële kanalen. "Voor Olivier Boscagli is het seizoen helaas al voorbij. Uit een analyse is gebleken dat de 23-jarige Fransman een ernstige knieblessure heeft opgelopen tijdens het duel met RKC Waalwijk. Een operatie is noodzakelijk", weet de club.

Hoe lang hij eruit is is onduidelijk, maar het zal meerdere maanden gaan kosten. "Hoofdcoach Roger Schmidt vertelde woensdagmiddag tijdens zijn vooruitblik op de wedstrijd tegen Leicester City dat er bij een medische controle aan de knie van de verdediger een ernstige kwetsuur gevonden werd. Boscagli wacht een langdurige herstelperiode."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties