Boy Waterman: "Heb dit seizoen écht kunnen genieten van het team"

Boy Waterman maakte zondagmiddag zijn opwachting in het shirt van PSV. De goalie weet zijn rol als derde doelman en kon zich prima schikken in die rol. Sterker nog, hierdoor heeft de PSV'er extra kunnen genieten van het seizoen wat de Eindhovenaren hebben doorgemaakt.

"Ik heb écht, écht genoten dit seizoen", vertelt Waterman in gesprek met PSV TV. "Als je zo'n seizoen neerzet, dan gaat dat de geschiedenisboeken in. Als voetballer geniet je normaal gesproken niet echt. Ik hoorde bijvoorbeeld ook van Quilindschy Hartman dat hij pas de laatste 20 minuten kon genieten van de kampioenswedstrijd."

"Als voetballer ga je van wedstrijd naar wedstrijd, zeker bij een club als PSV", gaat de derde doelman van de Eindhovenaren verder. "Daar speel je Champions League, beker, competitie... Maar ik heb deze twee jaar écht kunnen genieten. Ik heb gewerkt, maar ook elke wedstrijd op de bank gezeten en niet hoeven stressen dat ik misschien zou moeten spelen."

En juist daardoor heeft Waterman het hele seizoen bewust meegemaakt. "Ik heb echt kunnen genieten van het team. Vorig jaar heb ik genoten en als je dit jaar dan zo'n seizoen neerzet, dan geniet je iedere wedstrijd weer. En dat heb ik vandaag ook weer gedaan", besluit Waterman.

Lees meer:
0 reacties