Boy Waterman dankbaar: "Echt leuk, dat wordt zéér gewaardeerd"

Boy Waterman is al enige jaren de vaste derde doelman van PSV. Minuten maakte hij sinds zijn terugkomst naar Eindhoven tot aan afgelopen zondag nog niet, maar Peter Bosz gunde de doelman als invaller een aantal minuten tegen RKC Waalwijk. En daar was Waterman maar wat blij mee.

"Hoe lang het geleden is dat ik voor het laatst onder de lat heb gestaan? Ik denk de oefenwedstrijd tegen Anderlecht, hier in het stadion", reageert een lachende Waterman voor de camera van PSV TV. "En mijn laatste interview? Al sla je me dood, haha. Maar wel leuk, prima."

Waterman mocht tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen invallen en zodoende alsnog een paar minuten maken. "Ik hoorde het pas na de warming-up", vervolgt de doelman. "Toen kwam de trainer naar me toe en zei hij dat het in de gedachten van de staf speelde, maar dat ze moesten aankijken hoe de wedstrijd zou gaan lopen. Maar in de 78ste minuut kwamen ze naar me toe dat ze me wilden brengen. Echt leuk, wordt zéér gewaardeerd."

"In de aanloop naar deze wedstrijd zeiden heel veel jongens in de kleedkamer al wel van: 'hé, je moet gaan spelen'. Dat wordt wel gepusht en vanmorgen had ik wel zoiets van: 'het zou wel mooi zijn om zo af te sluiten'. Maar de trainer had nog niets gezegd, ook niet bij de opstelling van gisteren. Maar als hij zoiets dan alsnog zegt, dan is dat een blijk van waardering", aldus Waterman.

Lees meer:
0 reacties