Bosz: "We hebben geluk gehad, hij houdt ons in de wedstrijd"

Peter Bosz bleef zondagavond met PSV ongeslagen in de Eredivisie. De trainer van de Eindhovenaren zag zijn ploeg echter wankelen tegen FC Twente, maar in de absolute slotfase pakte PSV de volle buit.

"We begonnen wel behoorlijk, maar daarna was er veel balverlies en waren er te grote ruimtes op het middenveld", zegt Bosz in het Eindhovens Dagblad. "De eerste helft waren we slap in de duels en pakten we tweede ballen niet. We waren ook slordig. Na rust ging het beter, maar kon het alle kanten op. We moesten vorige week tegen Go Ahead Eagles ook vechten, maar nu speelde FC Twente geweldig en ze hebben het ons moeilijk gemaakt. Het was heel duidelijk: we hebben gewoon geluk gehad."

FC Twente kreeg via Mitchell van Bergen de grootste kans van de wedstrijd, maar zag ook een doelpunt van Myron Boadu afgekeurd worden na een vermeende overtreding op PSV-doelman Walter Benitez. "Ik kan me voorstellen dat FC Twente daar niet tevreden over is", reageert Bosz. "Op het moment dat de speler van FC Twente opspringt, komt hij tegen Walter aan. Ik denk dat de speler niet al te veel fout doet. Daar ziet Walter er misschien niet goed uit, maar daarna een aantal keren gelukkig wel. In de een tegen een is hij echt sterk en houdt hij ons in de wedstrijd."

Lees meer:
0 reacties