Bosz licht blessure middenvelder toe: "Veel last van zijn knie"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Jerdy Schouten ontbreekt in de wedstrijdselectie van PSV, die het dinsdagavond opneemt tegen Excelsior. Vlak voor de start van de wedstrijd sprak Bosz met ESPN en lichtte hij toe waarom Schouten niet op het wedstrijdformulier staat.

"Hij had te veel last van zijn knie. Als we meer tijd hadden, denk ik dat het wel gegaan was. Maar dit kwam gewoon te vroeg", Door de blessure van Schouten krijgt Mauro Júnior een basisplaats op het middenveld als vervanger van Schouten. "Ik begrijp dat het voor hem niet zo prettig is. Maar hij heeft bij mij bijna altijd op het middenveld gespeeld. Je kunt hem overal neerzetten zonder twijfel. Hij is een speler die altijd voor je klaarstaat", aldus de coach.

Ook speelt Malik Tillman, die de geblesseerde Hirving Lozano vervangt. "Hij is natuurlijk een andere speler. En die gaan we ook op een andere manier gebruiken. Het is natuurlijk een middenvelder. Hij is heel sterk, echt een atleet. Alleen zal hij beter zijn balans moeten vinden. Als hij dat er nog bijkrijgt, wordt het wel heel bijzonder", aldus Bosz over de Amerikaanse aanvallende middenvelder.

Lees meer:
0 reacties