Bosz kritisch op PSV'er: "Ik heb wel het nodige aan te merken"

Peter Bosz doet zijn verhaal bij ESPN
Peter Bosz doet zijn verhaal bij ESPN Foto: © Pro Shots

Peter Bosz zag PSV zaterdagavond met weinig moeite winnen van PEC Zwolle. Na negentig minuten stond er een afgetekende 1-7 op het scorebord, maar toch was de trainer niet helemaal tevreden. Het optreden van Johan Bakayoko was volgens hem niet goed.

"Ik heb een lekkere avond gehad. Ik heb genoten van mijn ploeg. In de eerste helft al, ik vond dat we heel goed speelden in de eerste helft. Dan is het eigenlijk raar dat je met slechts 1-2 de rust in gaat. Maar we speelden goed, en dat hebben we de tweede helft kunnen doorzetten", begint de trainer positief bij ESPN.

Hans Kraay junior haalde daarna Johan Bakayoko aan, omdat hij na ruim een maand weer eens scoorde in de competitie. Bosz reageert kritisch als zijn naam valt: “Op Johan heb ik wel het nodige aan te merken. Ja, natuurlijk. Dat was niet allemaal even goed. Een heleboel niet. Hij is nog jong, dus hij heeft nog een heleboel te leren. Dat zijn een heleboel dingen en dat ga ik hem zo eerst vertellen. Maar die kopbal was Luuk de Jong-achtig.”

Lees meer:
0 reacties