Bosz: "Ik heb wel een sigaartje opgestoken, maar de spelers niet"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Na een welverdiend tripje naar Ibiza is de PSV-selectie inmiddels weer terug op Nederlandse bodem. Aankomende zondag staat namelijk nog de laatste Eredivisie-wedstrijd op het programma. Dan speelt de ploeg van Peter Bosz in eigen huis tegen RKC Waalwijk.

"Het is prima verlopen en we hadden geen andere mogelijkheid om met elkaar het kampioenschap nog een paar dagen te vieren", begint Peter Bosz in het Eindhovens Dagblad over de trip naar Ibiza. "Spelers gaan volgende week alweer naar hun landen en nationale ploegen. Dit was de enige kans om het jaar positief af te sluiten. Ik heb op Ibiza wel een sigaartje opgestoken, maar de spelers niet. Het is niet zo dat ze alleen maar aan het bier hebben gezeten, maar ook zwemmen en padellen. Hoe het zondag uitpakt, gaan we zien. Het is een beetje psychologie van de koude grond om vooraf te zeggen dat dit wel of geen goede invloed heeft.”

"We beseffen dat er voor drie clubs nog veel op het spel staat en moeten aan de bak", gaat hij verder over de aankomende wedstrijd. "Verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast willen wij gewoon 91 punten pakken. Dat is niet zo mooi als het record dat we konden pakken, maar wel een aantal dat niet vaak wordt behaald. Of ik tegen RKC opnieuw ga wisselen, vertel ik dit weekend pas tegen de spelers. Vorige week hadden de wissels in ieder geval niks met fitheid te maken.”

Lees meer:
0 reacties