Bosz: "Het is duidelijk dat het niet zo makkelijk meer gaat"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Ondanks dat het een lang seizoen is voor PSV vindt Peter Bosz niet dat zijn ploeg op het tandvlees loopt. Dat vertelde de oefenmeester tijdens de persconferentie van PSV

Het voetbalseizoen begon al vroeg voor PSV. In augustus speelden zij de voorrondes van de Champions League. Ook in diezelfde maand speelden ze om de Johan Cruijff Schaal. Wel werden deze duels goed afgesloten. Zo kwalificeerde PSV zich voor de Champions League en won het de Johan Cruijff Schaal van Feyenoord (0-1).

PSV verloor vorig weekend de eerste competitiewedstrijd van het seizoen bij subtopper NEC (3-1). In de doordeweekse speelronde volgde puntverlies bij andere topclubs. Zo bleef Feyenoord steken op 0-0 bij FC Volendam en verloor AZ met 5-0 bij Heracles Almelo.

Bij PSV is het dus nu ook wat minder fraai. Toch vindt Bosz niet dat zijn ploeg op het tandvlees loopt. "We snakken niet naar het einde. We staan er prima voor. Sleet vind ik ook niet het juiste woord; dat klinkt negatief. Als je ziet waar we staan, hoeveel punten we halen. Dat het niet zo makkelijk meer gaat, is duidelijk. We winnen wedstrijden niet meer met 4-0 of 3-0. We moeten er gewoon heel hard voor werken. En dat vind ik prima, en dat doen we dan ook", aldus de PSV-coach.

Lees meer:
0 reacties