Bosz ergerde zich aan eigen ploeg: "Hautaine en arrogante houding"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Peter Bosz is niet te spreken over het vertoonde spel van zijn ploeg in de wedstrijd bij NEC. De Eindhovenaren verloren met 3-1 van de Nijmegenaren.

Bosz ging tijdens de persconferentie in op de wedstrijd. Hij geeft aan dat hij niet kan uitleggen waarom het zo slecht was aan de kant van PSV. “De meeste spelers heb ik door de interlandperiode pas weer twee dagen bij me, en sommigen één. Het is in die zin wat moeilijk aan te voelen. Ik heb de jongens vaak een groot compliment gemaakt omdat ze het iedere keer weer konden opbrengen om uit te stralen dat ze de wedstrijd wilden winnen.”

De trainer vindt dan ook niet dat zijn ploeg met de juiste uitstraling in het veld stond. “Vandaag vond ik dat we bij vlagen een hautaine en soms arrogante houding hadden. Nergens op gebaseerd. Ik zag het terug in onze manier van druk te zetten, hoe we het speelveld probeerden klein te maken als zij de lange bal speelden en ik zag het aan als we de bal hebben met welk tempo we dan voetbalden. Het was ondermaats vandaag. Dat heeft deels met NEC te maken dat het goed deed, vond ik. Maar vooral met onszelf. Want we kunnen veel beter”, besluit de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties