Boskamp: "Van Bommel moet kampioen worden, zo simpel is het"

Mark van Bommel bij Antwerp FC
Mark van Bommel bij Antwerp FC Foto: © Orange Pictures

Jan Boskamp ziet hoge verwachtingen bij Antwerp FC na de aanstellingen van technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel. De analist, die het Belgische voetbal op de voet volgt, vindt dat terecht.

"Mark is bezeten door voetbal. Ik zie hem als een aanwinst voor het Belgische voetbal", zegt Boskamp in het Belang van Limburg. "En niet onbelangrijk bij een club als Antwerp: hij staat sterk in zijn schoenen. Als de vedetten niet renderen, dan spelen ze niet. Onder Brian Priske mocht Radja Nainggolan een week lang niet geslapen hebben, dan speelde hij nog. Die gozer mocht doen wat hij wou. Bij Van Bommel zal dat niet zo zijn."

Boskamp kent de opdracht voor voormalig PSV-trainer Van Bommel. "Hij moet kampioen worden. Zo simpel is het. Een voorzitter die zijn nieuwe spits een salaris van 2,5 miljoen netto uitbetaalt (Vincent Janssen, red.), is met niets minder tevreden dan de titel. Zeker als ze nu ook nog eens Toby (Alderweireld, red.) en Driesie (Mertens, red.) gaan halen. Dan moet het dit seizoen al meteen gebeuren, want die gasten worden er ook niet jonger op", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand