Björn van der Doelen: "Ik vind niet dat PSV te hard gaat daarin"

Bjorn van der Doelen in het Philips Stadion
Bjorn van der Doelen in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Björn van der Doelen kijkt ook uit naar de kampioenswedstrijd van PSV. De voormalig middenvelder van de Eindhovenaren ziet één specifieke factor als bepalend voor de club.

"Wat dé beslissende factor voor het kampioenschap was? Ja, Peter Bosz is daarop wel een goed antwoord", vertelt Van der Doelen in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. "Die is zó bepalend geweest. Tuurlijk hebben we hele goede spelers, maar ik vind dat Bosz wel heel veel krediet verdiend daarin."

Daarnaast reageert de oud-voetballer op de uitbreiding van het Philips Stadion. PSV wil de capaciteit vergroten naar 45.000 stoeltjes. "Ik denk dat PSV... Die plannen zijn er niet ineens. PSV is daar al heel lang mee bezig. Daar wordt wel over nagedacht. Het is niet nu even een succesje en dan van: 'kom, we gaan het stadion verbouwen'."

"Hoe lang ligt het stadion er nu al zo bij, met een wachtlijst van 10.000 man. Dus dat is niet van vandaag op morgen besloten, maar daar zijn al jaren plannen voor. En na zo'n seizoen als deze kunnen ze voorzichtig aan gaan kijken. Ik vind niet dat PSV te hard gaat daarin", aldus Doelen.

Lees meer:
0 reacties