Björn van der Doelen: "Dat doet mijn PSV-hart sneller kloppen"

Bjorn van der Doelen en Marco Timmer in het Philips Stadion
Bjorn van der Doelen en Marco Timmer in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Björn van der Doelen denkt dat de ruime overwinning van PSV in Zwolle ook is opgevallen in Rotterdam. De Eindhovenaren waren met 1-7 te sterk voor PEC en spelen zondagmiddag tegen Feyenoord.

"Dat werkt ook door bij Feyenoord", vertelt Van der Doelen in een video-item van Voetbal International. "Als je nog een beetje hoop hebt op het kampioenschap, dan hoop je dat het bij PSV fout gaat tegen PEC. Of in ieder geval op een heel moeizame overwinning. Maar ja, 1-7... Dat is zo overtuigend, dat werkt ook door naar de concurrentie. Dat doet mijn PSV-hart natuurlijk sneller kloppen."

De oud-speler gat ook in op de prestaties van aanvoerder Luuk de Jong. De spits maakt indruk op Van der Doelen. "Als de carrière van Luuk de Jong een keer eindigt, heb je altijd nog de veelscorende Pepi achter de hand. Maar dat zal voorlopig nog wel niet. Hij doet zóveel werk. Hoe hij druk zet en zijn ploeg daarin meeneemt, dat vind ik ongekend."

"Zijn keuze om niet meer voor het Nederlands elftal te spelen is ook een goede geweest. Dat scheelt heel veel. Gewoon die interlandweekenden niet weg hoeven, maar even tijd hebben voor je gezin en tot rust komen. Dat betaalt zich wel terug. Een heel goede keuze, Luuk!", aldus Van der Doelen.

Lees meer:
0 reacties