Biseswar over PSV'er: "Die kuitenbijter kan hem toch aanpakken?"

Diego Biseswar
Diego Biseswar Foto: © Pro Shots

Diego Biseswar was onder de indruk van het vertoonde spel van PSV tijdens de gewonnen wedstrijd tegen AZ. De oud-speler van Feyenoord vindt dat AZ Joey Veerman te veel vrijheid gaf om te spelen en daar begrijpt hij maar weinig van.

"AZ gaf Veerman wel heel veel vrijheid hè", merkt Biseswar op bij Goedemorgen Eredivisie bij ESPN. "Het leek wel alsof hij in de speeltuin aan het spelen was met zijn kinderen. Er werd nooit druk op hem gezet. Ook bij die goal krijgt hij wel alle ruimte. Als je hem goed analyseert, dan weet je dat hij het lastiger heeft als je vol druk op hem zet. Gisteren mocht hij echt alles bepalen", aldus de voormalig Feyenoord-speler.

Bisewar was echter zeer onder de indruk van het vertoonde spel van de Eindhovenaren. "Ik vond PSV ook heel veel energie hebben na die lastige weken. Ze begonnen heel sterk met hoog druk."

Bisewar blikt kort terug op zijn uitsprak over Veerman. Dani de Wit speelde volgens mij bij AZ, dat is toch wel een kuitenbijter die zo’n Veerman dan kan aanpakken. Die was in geen velden of wegen te bekennen. Sonny Silooy had hem bijvoorbeeld wel even aangepakt", grapt Biseswar over zijn tafelgenoot bij ESPN.

Lees meer:
0 reacties