"Bij PSV vielen jongens als Bruma en Doan zonder moeite in"

Ritsu Doan juicht
Ritsu Doan juicht Foto: © Pro Shots

Bij Ajax staat er komende zomer het één en ander te gebeuren qua transfers. Er zullen spelers vertrekken en andere spelers zullen komen. Dat weet ook Johan Inan van het AD.

"We hebben het al eerder gezegd, een aantal spelers vertrekt en dat betekent dat er transfers gaan komen", begint Inan bij de AD Voetbalpodcast. "Je hebt ook gezien dat de bank van Ajax niet zo sterk bezet is als gehoopt misschien. Al denk ik ook dat sommige jongens misschien wel te weinig hebben gespeeld."

Vervolgens trekt hij de vergelijking met PSV. "Ten Hag spreekt niet van bankspelers, maar bij PSV vielen jongens als Bruma en Doan zonder moeite in als het nodig was. Wat dat betreft kunnen Nederlandse trainers wel wat leren van hun Duitse collega’s", aldus Inan.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties