"Bij Joël Drommel missen ze intern de pijn die hij moet voelen"

Joël Drommel
Joël Drommel Foto: © Pro Shots

Joël Drommel maakte vorige zomer de overstap van FC Twente naar PSV. Daar wist de doelman niet te overtuigen en in Eindhoven zitten ze nu met een keepersprobleem.

"Een goede verdediging begint wel met een betrouwbare keeper in het doel", begint Marco Timmer van Voetbal International. "Een puntenpakker. Dat zijn Joël Drommel en Yvon Mvogo de afgelopen seizoenen zeker niet geweest."

Door de tegenvallende keepers zijn ze in Eindhoven op zoek naar een nieuwe doelman. "Het zegt genoeg dat PSV deze transferzomer opnieuw heel nadrukkelijk op zoek is naar een nieuwe eerste keeper, waarbij moet worden opgemerkt dat Drommel door technisch directeur John de Jong nog niet is afgeschreven."

Drommel zelf zal zich ongetwijfeld meer hebben voorgesteld van zijn transfer. "Drommel merkte direct dat PSV in alles geen FC Twente is. De aandacht, de eisen, de verwachtingen, de druk, het is in Eindhoven allemaal vele malen hoger dan in Enschede."

"De combinatie Mvogo/Drommel is geen juiste gebleken, ze halen niet het beste in elkaar naar boven. En Drommel heeft nog een contract tot liefst medio 2026. Drommel is nog niet afgeschreven, maar hij zal zich sterk moeten verbeteren. Intern missen ze bij hem de pijn die hij moet voelen na zo’n pover seizoen. De pijn die ervoor zorgt dat de doelman zich ten koste van alles wil revancheren en zowel op als naast het veld er alles aan doet te slagen bij PSV", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 13 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
PSV -
za 20 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Volendam -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Excelsior -
-
PSV -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
12 NEC 0 0 0
13 PSV 0 0 0
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
Bekijk de hele stand