"Ben gelukkig bij PSV, maar kan niet zeker zeggen dat ik blijf"

Jerdy Schouten en Joey Veerman met de schaal in het Philips Stadion
Jerdy Schouten en Joey Veerman met de schaal in het Philips Stadion Foto: © BSR Agency

Jerdy Schouten beleefde een fantastisch jaar bij PSV. De middenvelder, die vorige zomer een vijfjarig contract tekende, was een van de uitblinkers in de kampioensploeg. Ondanks die lange verbintenis kan de 27-jarige Schouten niet met zekerheid zeggen dat hij blijft.

Schouten heeft niet de intentie om te vertrekken, zo vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. "Maar ik kan nu ook nog niet met honderd procent zekerheid zeggen dat ik blijf. Als er echt iets gigantisch voorbijkomt, kijk je daar toch naar. Dat doet elke voetballer. Is ook niks geks", is hij van mening.

Schouten verlaat PSV alleen voor een echte buitenkans, aangezien hij het goed naar zijn zin heeft in Eindhoven. "Dat ik gelukkig ben bij PSV en hier ook heel graag verder wil, is natuurlijk duidelijk. Ik heb vorig jaar niet voor niks een contract voor vijf jaar getekend. Het eerste seizoen is me geweldig goed bevallen en het is nu tijd om even bij te komen van alles."

"De afgelopen weken hebben we zoveel mooie dingen meegemaakt en ook feest kunnen vieren, niet normaal", geniet Schouten.

Lees meer:
0 reacties