Been ziet goede opvolger Gakpo: "Daar kan hij makkelijk spelen"

Mario Been bij ESPN
Mario Been bij ESPN Foto: © Pro Shots

Mario Been heeft de juiste vervanger voor Cody Gakpo gevonden. Mocht Gakpo na dit seizoen PSV verlaten denkt de analist dat AZ-aanvaller Jesper Karlsson de juiste vervanger is. Dat vertelt hij zondagavond bij Dit was het Weekend op ESPN.

Gakpo speelde afgelopen zondag ijzersterk in de uitwedstrijd tegen Feyenoord en wist twee keer het net te vinden. De Eindhovenaar wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer, zo lijkt Arsenal te beste papieren te hebben om de handtekening van de buitenspeler te bemachtigen.

In het geval dat Gakpo vertrekt heeft Mario Been zijn vervanger al gezien. Hij zag Jesper Karlsson tegen Ajax spelen en denkt dat de Zweed wel een stapje hogerop aankan.

"Ik ben benieuwd hoe hij er mee om zou gaan als hij nog een stap hoger zou spelen. Bij AZ is hij natuurlijk het mannetje en mag hij alles doen, loopt alles op zijn manier. Maar kan hij het ook bij een grotere club als Ajax? Ik denk het wel."

Been zou het dan ook niet gek vinden als PSV gaat informeren bij AZ in het geval dat Gakpo de club verlaat. "Daar kan hij makkelijk spelen. Voetbaltechnisch zeer zeker. Ik vind dat hij specifieke kwaliteiten heeft."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties