Been veroordeelt wegblijven Gözübüyük: "Vind ik een beetje laf"

Mario Been bij ESPN
Mario Been bij ESPN Foto: © Pro Shots

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük was na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV de meest besproken man van het veld. De scheidsrechter gaf een volslagen onterechte penalty aan Feyenoord in de slotfase van het duel. De arbiter wilde echter na afloop niet voor de camera reageren.

In de absolute slotfase van het duel tussen Feyenoord en PSV gaf Gözübüyük een belachelijke penalty wegens hands aan Feyenoord. De Braziliaan nam echter geen onnatuurlijke houding aan en leek ook weinig verkeerd te doen. Toch greep de VAR van dienst niet in en de penalty bleef staan. Cyriel Dessers benutte het cadeautje, waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde en PSV zo goed als zeker het kampioenschap definitief kan vergeten. Gözübüyük wilde na afloop niet voor de camera verschijnen om zijn beslissing uit te leggen.

In de studio van Dit was het weekend reageren Kenneth Perez en Mario Been op het feit dat Gözübüyük geen tekst en uitleg komt geven. "Ik vind het een beetje laf", stelt Been. Perez liet eerder ook al weten het een belachelijke beslissing te vinden van de scheidsrechter en de VAR. "Gözübüyük heeft toch zijn eigen point of view? Wat heeft hij gezien, waarom vindt hij het wel een penalty?", aldus de Deen.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties