Bas Kuipers: "PSV is klasse ploeg, maar er kon iets geks gebeuren"

Bas Kuipers protesteert tijdens de wedstrijd tegen PSV
Bas Kuipers protesteert tijdens de wedstrijd tegen PSV Foto: © Pro Shots

Bas Kuipers baalde na het duel tussen Go Ahead Eagles en PSV natuurlijk van het resultaat. De aanvoerder van de Deventenaren erkent dat de Eindhovenaren de betere ploeg hebben, maar hoopte stiekem toch op een resultaat in De Adelaarshorst.

"Je hebt een beetje geluk nodig", begint Kuipers voor de camera van ESPN. "Jeffrey de Lange keepte geweldig en dat sommige ballen er niet ingaan, daar heb je wat geluk bij nodig. Maar ik moet zeggen dat we het uitstekend hebben gedaan. Goede momenten van hoog druk, waardoor je het publiek erachter krijgt. Met name in de tweede helft. PSV is gewoon een klasse ploeg, maar je ziet dat er misschien iets geks kan gebeuren als je het lang spannend houdt."

"Voor ons is het jammer dat we geen puntje meesnoepen. In de eerste helft kwam PSV er onderuit en werden ze gevaarlijk. Ze zetten ons gelijk vast en dan moet je meteen voor de lange bal kiezen. We kunnen wel trots zijn hoe we hier nu staan. We hebben het publiek een mooie wedstrijd gegeven, maar uiteindelijk hebben we natuurlijk wel nul punten", aldus Kuipers.

Lees meer:
0 reacties