Bart Latuheru roemt PSV-uitblinker: "Vind ik mooi om te zien"

Bart Latuheru
Bart Latuheru Foto: © Pro Shots

Bart Latuheru heeft tijdens de wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo genoten van PSV'er Jerdy Schouten. De voormalig voetballer heeft dan ook mooie woorden over voor de controleur van de Eindhovenaren.

"Jerdy Schouten bepaalt als middenvelder het complete ritme van PSV, maar zet ik hier even centraal achterin neer", begint Latuheru in De Telegraaf. De éénmalig international van het Nederlands elftal stelt Schouten dan ook op in zijn Elftal van de Week. "Hij zorgt voor het evenwicht."

"Hij heeft continu de tweede bal en geeft die dan weer heel simpel aan Joey Veerman, omdat hij de kansen creëert. Hij is zo belangrijk in continu het balbezit terugkrijgen en de voortzettingen verzorgen. Vooral de snelheid waarmee hij het spel dan verlegt, vind ik mooi om te zien", aldus Latuheru.

Het Elftal van de week: Nordin Bakker (Almere City), Yuki Sugawara (AZ), Jerdy Schouten (PSV), Olivier Boscagli (PSV), Souffian El Karouani (FC Utrecht), Jens Toornstra (FC Utrecht), Arno Verschueren (Sparta), Mats Wieffer (Feyenoord), Anis Hadj-Moussa (Vitesse), Tobias Lauritsen (Sparta), Thomas Robinet (Almere City).

Lees meer:
0 reacties