Balázs Dzsudzsák geeft toe: "Ik had toen bij PSV moeten blijven"

Balázs Dzsudzsák speelt al een tijd niet meer namens PSV, maar bewaart enorm warme herinneringen aan de club. Sterker nog, de Hongaar denkt dat hij misschien niet bij PSV had moeten vertrekken.

"Wat ik in mijn carrière misschien anders had moeten doen? Ik had bij PSV moeten blijven", vertelt Dzsudzsák aan PSV TV. "Dat meen ik echt. Je kan je niet voorstellen hoe blij ik word... Ik kan je niet uitleggen hoe erg ik de mensen en de fans waardeer. In mei was ik even in Eindhoven en zelfs na tien jaar herkenden de mensen me nog steeds."

"Ik ben qua uiterlijk best veranderd, maar ze herkenden me misschien nog wel meer dan toen ik speler was", gaat de oud-PSV'er verder. "Ik ben naar mijn vaste eettentjes geweest, zoals Bagels & Juice (op Strijp-S, red.). Gewoon alles zoals vroeger. In die vier, vijf jaar dat ik bij PSV was, is dat écht mijn tweede thuis geworden. De fijne mensen maar ook het stadion... Mijn god..."

"Dat is dus misschien het ding. Maar dat is ook normaal. Bij PSV is het natuurlijk komen en gaan, want het gaat ook om het zakelijke aspect. Maar als ik iets moest veranderen aan mijn carrière, dan was dat het ding geweest", aldus Dzsudzsák.

Lees meer:
0 reacties