Bakayoko maakt indruk: "Hij begon me te zeggen waar ik moest lopen"

Johan Bakayoko
Johan Bakayoko Foto: © Pro Shots

Johan Bakayoko heeft indruk gemaakt bij de Belgische nationale ploeg. Thomas Meunier, rechtsback van Trabzonspor, staat bij de Rode Duivels op het trainingsveld met talenten Bakayoko en Jeremy Doku.

Meunier is onder de indruk van die twee, maar ze behoren volgens hem nog niet tot de besten ter wereld. "Ik heb nog nooit met trillende benen op het veld gestaan. Voetbal is een teamsport, desnoods moeten de anderen maar komen helpen. De enige die me echt kon doen afzien, was Neymar, maar dat niveau halen Doku en Bakayoko niet. Nog niet", zegt hij tegenover Het Belang van Limburg.

De Belg vervolgt: "Ze hebben zó veel talent. Zó veel zelfvertrouwen ook. Maar geef ze de tijd: ze zijn jong, komen bij wijze van spreken net kijken", aldus de verdediger. Hij vindt de houding en de zelfverzekerdheid van Bakayoko en Doku wel een groot voordeel. "Ik was vroeger terughoudend, maar zij kennen geen stress. Ze stralen uit dat ze al alles hebben meegemaakt. Dat is niet slecht. Daarnet op training vormde ik de rechterflank met Bakayoko. Plots begon hij me te zeggen waar ik moest lopen. Top natuurlijk."

Lees meer:
0 reacties