Bakayoko maakt indruk bij PSV: "Hiervoor was hij soms een zotte hond"

Johan Bakayoko in actie voor Jong PSV
Johan Bakayoko in actie voor Jong PSV Foto: © Pro Shots

Johan Bakayoko is dit seizoen een van de grote smaakmakers van Jong PSV. De aanvaller was dit seizoen al goed voor elf goals en zeven assists in de Keuken Kampioen Divisie.

"Dit is een belangrijk seizoen voor Johan", zegt zaakwaarnemer Gerard Witters tegen het Belgische Het Nieuwsblad. "Als hij kan groeien, dan kan hij binnen één of twee jaar definitief bij het A-team komen. In het begin van het jaar was Johan niet goed bezig, maar nadat hij in september zijn nieuw contract binnen had is alles veranderd. De club heeft dan ook tegen mij gezegd dat Johan al beter is dan ze aanvankelijk dachten."

"Hij begon zijn statistieken op te krikken en zijn laatste twee wedstrijden waren fenomenaal. De club heeft dan ook tegen mij gezegd dat Johan al beter is dan ze aanvankelijk dachten", vertelt Witters, die ook positief is over de trainer van Jong PSV, Ruud van Nistelrooy. "Van Nistelrooy vertrouwt hem. De laatste weken heeft Johan veel volwassenheid laten zien en dat hij goede beslissingen kan nemen op een voetbalveld."

"Hiervoor was hij soms een zotte hond", bekent de zaakwaarnemer. "Geweldige kwaliteiten en enorm explosief, maar slechte voorzetten en op doel schieten wanneer dat niet de beste optie was. Nu weet hij veel meer wat hij gaat doen en verdedigers kunnen hem niet meer stoppen, ondanks dat hij eigenlijk altijd dezelfde beweging doet", aldus Witters.

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand