'Bakayoko in Duitse belangstelling; PSV zet in op recordtransfer'

Johan Bakayoko tegen Borussia Dortmund
Johan Bakayoko tegen Borussia Dortmund Foto: © BSR Agency

Johan Bakayoko is bezig aan een sterk seizoen bij PSV en dat is de Europese (top)clubs ook opgevallen. De jonge vleugelaanvaller is namelijk op de radar verschenen van het Duitse Borussia Dortmund.

Zo weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. Bakayoko heeft in Eindhoven nog een contract voor twee jaar, waardoor niet verwacht wordt dat de aanvaller een som van pakweg 60 miljoen euro gaat opleveren. Wel hoopt PSV een recordsom over te houden aan een eventuele transfer van de vleugelspeler. Cody Gakpo leverde tot dusver het meeste geld op, namelijk 50 miljoen euro.

PSV zelf wil Bakayoko het liefst behouden, maar weet dat er een groot aantal clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van de Belgisch international. Ook vanuit de Premier League zou er de nodige belangstelling zijn. Borussia Dortmund wordt nu dus genoemd, maar de Duitsers staan (nog) niet op een plaats in de Bundesliga die recht geeft op deelname aan de Champions League. Het is dus nog maar de vraag of de club aan de financiële eisen van PSV kan voldoen.

Lees meer:
0 reacties