Babadi op weg naar uitgang? 'Feyenoord heeft de beste papieren'

Isaac Babadi tegen Heracles Almelo
Isaac Babadi tegen Heracles Almelo Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft de afgelopen tijd concrete gesprekken gevoerd met PSV-speler Isaac Babadi (18), zo meldt 1908.nl. De jongeling heeft een aflopend contract bij PSV en heeft ondanks diverse pogingen van de club nog niet verlengd.

Feyenoord verkocht onlangs Javairô Dilrosun aan Club América en heeft nog altijd geen vervanger aangetrokken voor hem. Babadi speelde dit seizoen al tweeëntwintig officiële wedstrijden, waarvan elf in de Eredivisie, zes in de Keuken Kampioen Divisie, drie in de kwalificatie van de UEFA Champions League en één in het Europese hoofdtoernooi zelf. Daarin was hij vier maal trefzeker en goed voor twee assists.

Rik Elfrink gaf onlangs al aan hoe zijn kansen op dit moment bij PSV liggen. "Trainer Peter Bosz heeft vanaf het eerste moment zijn visie op de zaak rond Babadi duidelijk gemaakt. Hij kijkt niet naar de contractonderhandelingen, maar naar wat Babadi op het trainingsveld en in wedstrijden levert. Is hij op een bepaald moment de beste optie als basisspeler of invaller, dan speelt hij", aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties