Arno Vermeulen pleit voor PSV'er: "Al ben ik geen fan van hem"

Arno Vermeulen hoopt dat PSV woensdagavond tegen Borussia Dortmund gaat starten met het koppel Joey Veerman-Jerdy Schouten op het Eindhovense middenveld. De journalist ziet ook dat Schouten de beste optie is voor de verdediging, maar zou zelf starten met André Ramalho in de defensie.

"Laten we aannemen dat Veerman wel kan spelen, dan zou ik alsnog Schouten op het middenveld willen hebben", vertelt Vermeulen aan tafel bij Voetbalpraat van ESPN. "Dan moet Ramalho spelen, maar dat dan liever dan dat Schouten in de achterhoede staat. Obispo? Nee, die heeft nog lang niet genoeg gespeeld."

"En daarbij heeft hij ook al bewezen dat hij grote fouten kan maken in de belangrijke wedstrijden", gaat de commentator van de NOS verder. "Dan neem ik toch liever, al ben ik geen fan van hem, Ramalho. Ondanks dat hij, volgens zijn coach, een heel goede verdediger is. Ik zou kiezen voor iemand die relatief veel gespeeld heeft."

"Het is wel jammer. PSV heeft een goede selectie, maar moet een goede middenvelder weghalen, omdat je geen vertrouwen hebt in je rechter centrale verdediger. Het enige wat PSV ontbeerd, is een écht goede centrale verdediger", aldus Vermeulen.

Lees meer:
0 reacties