Arne Slot steunt boze Roger Schmidt: "Zeg ik uit eigen ervaring"

Arne Slot voor de microfoon van ESPN
Arne Slot voor de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

Roger Schmidt was zondagmiddag furieus op de arbitrage na het gelijkspel van PSV tegen Feyenoord. Arne Slot, de trainer van de tegenstander, kan zich daar wel iets bij voorstellen.

"De frustratie van mijn collega kan ik mij heel erg goed voorstellen", vertelde Slot op de persconferentie. "Ik heb dit seizoen ook vaker iets gezegd over arbitrale beslissingen in relatie tot Feyenoord. Er wordt vaak gezegd: ach joh, over een heel seizoen pakken beslissingen fiftyfifty in je voor- en nadeel uit. Maar ik zeg uit eigen ervaring: dat is niet zo."

De Eindhovenaren kwamen op een 0-2 voorsprong in de Kuip, maar door een strafschop in de blessuretijd werd het uiteindelijk een remise tussen de clubs. Die penalty zorgde voor behoorlijk wat opschudding, aangezien velen het een discutabel moment vonden. Bij PSV was men boos dat scheidsrechter Serdar Gözübüyük niet zelf ging kijken op het scherm.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties