'Arne Slot laat oog vallen op PSV'er als eerste aanwinst Liverpool'

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Arne Slot gaat deze zomer aan de slag in Liverpool en kijkt, in de zoektocht naar versterkingen, ook rond in de Eredivisie. Johan Bakayoko zou op het lijstje staan bij de Reds, zo weet Sacha Tavolieri.

Volgens de transferexpert volgt Liverpool Bakayoko al sinds maart 2023 en de club wil komende zomer mogelijk toeslaan. Slot en Barry Hunter, hoofdscout van de Engelse topclub, hebben hun goedkeuring gegeven. Bakayoko zelf zou de voorkeur hebben voor een transfer naar een club die volgend seizoen Champions League speelt.

De kans is groot dat een eventuele overstap wel pas na het EK plaats zal vinden. Daar zal de PSV'er naar alle waarschijnlijkheid met België aan deelnemen. Volgens Tavolieiri zal de vraagprijs wel lager uitvallen dan de vijftig miljoen euro die door PSV gewenst is. 

Clubwatcher Rik Elfrink bevestigd het bericht dat Bakayoko op het lijstje staat in Liverpool. Hij geeft aan dat er meerdere Europese topclubs gecharmeerd zijn van de Belg, die dit seizoen veertien keer scoorde en veertien assists gaf. "Deze week informeren we verder of er al schot in de zaken zit of dat het vooralsnog allemaal voetjevrijen is. Een van de hoofdscouts van Liverpool is in april gesignaleerd bij PSV - AZ (5-1) en daar speelde Bakayoko uitstekend", schrijft Elfrink op X.

Lees meer:
0 reacties