Armel Bella-Kotchap kost PSV miljoenen: "Al met al niet rampzalig"

Armel Bella Kotchap voor het duel tegen Borussia Dortmund
Armel Bella Kotchap voor het duel tegen Borussia Dortmund Foto: © BSR Agency

Armel Bella-Kotchap en PSV is tot dusver nog geen gelukkig huwelijk gebleken. De Duitse verdediger haalde ook de afgelopen week de selectie van Peter Bosz niet, aangezien hij kampte met tandproblemen en opnieuw geopereerd moest worden. Na het huidige seizoen vertrekt Bella-Kotchap dan ook weer bij PSV.

"Zijn huurovereenkomst kostte PSV naar schatting drie à vier miljoen euro en heeft geleid tot een strop", schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. De PSV-watcher geeft echter ook aan dat de overige PSV-transfers nagenoeg allemaal zijn geslaagd. "Al bij al is zijn transfer voor de club dus niet rampzalig geweest, zeker omdat sprake was van een huurdeal."

In de zomer van 2023 slaagde PSV er in om Bella-Kotchap op de slotdag van de transferperiode op huurbasis over te nemen van Southampton. De verdediger begon het jaar met dentale problemen, liep vervolgens een schouderblessure op die hem maandenlang aan de kant hield en is dus onlangs opnieuw geopereerd aan zijn gebit. De teller staat momenteel op slechts zes officiële wedstrijden in Eindhovense dienst.

Lees meer:
0 reacties