Anwar El Ghazi terug naar Ajax? "Ik zou hem altijd binnenhalen"

Anwar El Ghazi
Anwar El Ghazi Foto: © Pro Shots

Mike Verweij adviseert Ajax om Anwar El Ghazi een contract aan te bieden. De aanvaller zit zonder club en houdt zijn conditie op peil bij de beloften van de Amsterdammers.

De clubwatcher denkt dat Maurice Steijn de rechtsbuiten er graag bijheeft. "Steijn heeft in Duitsland geroepen om Nederlandse spelers met een Ajax-achtergrond. En de statistieken van El Ghazi bij PSV afgelopen seizoen zijn nog best aardig: 33 wedstrijden, 9 goals en 2 assists. Als je geen echte rechtsbuiten in je selectie hebt, dan kun je er volgens mij beter mee verlegen zitten dan om verlegen. Het is een uitgelezen kans, dus ik zou El Ghazi altijd binnenhalen", aldus Verweij in Kick-off.

El Ghazi vertrok bij PSV vanwege een eerder akkefietje met Peter Bosz, weet de journalist. "Peter Bosz zat daar en die heeft ook aangegeven dat hij maar heel moeilijk over dat akkefietje dat hij bij Ajax met El Ghazi had kon heenstappen. Dat boterde vanaf het begin niet. En toen is in goed overleg besloten om zijn contract bij PSV te ontbinden.”

Lees meer:
0 reacties