Anwar El Ghazi enthousiast: "Van die PSV'ers kan ik wel genieten"

Anwar El Ghazi met de Johan Cruijff Schaal
Anwar El Ghazi met de Johan Cruijff Schaal Foto: © Pro Shots

Anwar El Ghazi vertrok vorig jaar zomer bij PSV, maar kijkt nog altijd met een goed gevoel naar de Eindhovenaren. De buitenspeler hoopt dat PSV dan ook snel kampioen wordt en ziet een aantal uitblinkers bij de club.

"Het is mooi man. Ik heb nog dagelijks contact met een aantal spelers. Het is ze gegund", vertelt El Ghazi voor de camera van VoetbalPrimeur. "Met Boy Waterman ben ik goed, met Patrick van Aanholt, Guus Til, Joël Drommel. En nu vergeet ik er ook nog een paar op te noemen. Dus ja, het is ze echt gegund."

"Ik hoop dat ze snel kampioen worden, maar het is nu wel klaar", beseft ook de voormalig PSV'er. "Ik vind dat PSV vaak verschillende uitblinkers heeft, maar Luuk de Jong scoort natuurlijk nog steeds. En ik kan ook genieten van Malik Tillman. Die doet het ook echt uitstekend."

Van die spelers kan ik wel genieten", aldus El Ghazi, die ook gevraagd wordt naar de kopkwaliteiten van de aanvoerder van PSV. "Ja, dat is niet normaal. Ook op de trainingen heb ik het zelf mogen zien. Die man kan afronden..."

Lees meer:
0 reacties