'Anis Hadj Moussa reserve tegen PSV; drie oud-PSV'ers ontbreken'

Anis Hadj-Moussa
Anis Hadj-Moussa Foto: © BSR Agency

Vitesse beleeft een verschrikkelijke periode. De Arnhemse club staat laatste in de Eredivisie, degradatie dreigt, het voortbestaan van de club hangt aan een zijden draadje en dan moet de ploeg zaterdagmiddag op bezoek bij aanstaand kampioen PSV.

En dat is nog niet eens alles, want Vitesse kent de nodige afwezigen in Eindhoven, zo weet De Gelderlander. Interim-hoofdtrainer Edward Sturing is geveld door de griep en de selectie van de Arnhemmers kent liefst vijf blessuregevallen. Wat opvalt is het hoge oud-PSV-gehalte bij de club. Marco van Ginkel, Davy Pröpper en Fodé Fofana ontbreken bijvoorbeeld tegen hun oude club, terwijl ook Mexx Meerdink en Miliano Jonathans niet inzetbaar zijn.

Ook Anis Hadj Moussa, één van de weinige lichtpuntjes bij Vitesse de tweede seizoenshelft, lijkt als reserve te starten. De vleugelaanvaller was ziek, trainde deze week weer mee, maar zat tijdens de training van vrijdag bij de reserves. In de vermoedelijke basisopstelling van Vitesse staan echter ook drie oud-spelers van PSV, want van Eloy Room, Nicolas Isimat-Mirin en Mathijs Tielemans wordt verwacht dat ze gaan starten.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Arcus, Isimat-Mirin, Hendriks, Pinto; Aaronson, Tielemans, Meulensteen; De Regt, Buitink, Boutrah.

Lees meer:
0 reacties