André Ramalho niet tegen Dortmund: "Daar zit een gedachte achter"

André Ramalho
André Ramalho Foto: © Pro Shots

PSV speelde afgelopen dinsdagavond natuurlijk tegen Borussia Dortmund en tegen de Duitsers begon Jerdy Schouten in het hart van de defensie. Schouten maakte indruk, maar toch lijkt de kans vrij groot dat André Ramalho tegen PEC Zwolle weer terugkeert in de basis.

"Er zit een gedachte achter waarom wij dat tegen Dortmund niet deden", reageert Peter Bosz op het persmoment van vrijdag, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Wij hadden de controle, omdat we in balbezit zo vast waren. Op het middenveld heb ik heel veel mogelijkheden en daardoor konden we dit doen. Langzaamaan zie je namelijk dat Joey (Veerman, red.) heel erg gegroeid is. Dan kun je soms in wedstrijden dingen anders inrichten."

Daarnaast keek Bosz ook naar de tegenstander van zaterdag. De hoofdtrainer vindt dat PEC Zwolle een 'aardig elftal' heeft. "Het is een voetballende ploeg met een middenveld met vaardige spelers. Ze durven van achteruit te voetballen, maar als wij erin slagen om met veel intensiteit te spelen voelt dat heel zwaar aan voor de tegenstander."

"Wij hebben goede spelers en een goed elftal. Het zal aan onszelf liggen als we niet winnen. We moeten gewoon steeds geconcentreerd blijven op de volgende wedstrijd", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties