André Ramalho grapt met ploeggenoot: "Eindelijk een goede bal"

André Ramalho beleefde zaterdag een mooie middag als speler van PSV. De Braziliaanse verdediger scoorde tegen Vitesse en werd uitgeroepen tot Man of the Match in het Philips Stadion.

"Dit was geweldig", vertelt Ramalho voor de camera van PSV TV "Echt een prachtige dag voor ons allemaal. We zijn weer een stap dichter bij het kampioenschap, we speelde een goede wedstrijd en maakte mooie doelpunten. Al met al een mooie dag, ik denk dat de supporters ook erg blij zullen zijn. Wij zijn ook erg blij om dit samen met hen te vieren. Zij hebben weer voor een geweldige sfeer gezorgd. Daar willen we ze voor bedanken, zo zie je dat je samen sterk staat."

"Ik denk dat we op een cruciaal moment 1-0 maakten", gaat de trefzekere Braziliaan verder. "Vanaf dat moment waren we los en hadden we het vertrouwen om nog meer te scoren. Zo hoort het ook, want we verdienen het. Ik denk dat we trots kunnen zijn op het hele team."

Ramalho scoorde uit een corner van Joey Veerman. "Ik moet de jongens bedanken die het blok zetten, waardoor ik zoveel ruimte kreeg. Ik stond bij de tweede paal helemaal vrij. Joey ook bedankt voor de assist, eindelijk een goede corner. Bedankt", aldus een lachende Ramalho. "Nee, ik ben blij. Ook omdat ik met mijn kinderen het veld op kon. Mijn doelpunt was voor hem."

Lees meer:
0 reacties