André Ramalho: "Die wedstrijd speelden we dit seizoen het beste"

André Ramalho
André Ramalho Foto: © Pro Shots

André Ramalho is met PSV hard op weg naar de landstitel. De Braziliaanse verdediger is trots op het seizoen wat de Eindhovenaren doormaken en kijkt uit naar de kampioenswedstrijd van zondag.

"We hebben tot nu toe een ongelooflijk seizoen", vertelt Ramalho in AS. "We zijn nog geen kampioen, maar we zijn er wel heel dicht bij. Het is een ongelooflijk seizoen geweest met veel doelpunten en heel mooi voetbal. Hopelijk kunnen we in de volgende wedstrijd alles laten zien wat we dit seizoen hebben gedaan en dit vieren met onze fans."

"Het leukste is dat we veel goede wedstrijden hebben gespeeld", gaat de Braziliaanse verdediger verder. "We hebben het bijvoorbeeld heel goed gedaan tegen Sevilla in de groepsfase van de Champions League. De manier waarop we terugkwamen van een 2-0 achterstand en ons vroegtijdig kwalificeerden voor de achtste finales was geweldig."

"Ook de wedstrijd tegen Lens was een mooie wedstrijd. Champions League-wedstrijden zijn over het algemeen de mooiste wedstrijden om te spelen. De 0-8 tegen SC Heerenveen was voor mij de wedstrijd waarin we het beste van het seizoen speelden", aldus Ramalho.

Lees meer:
0 reacties