'André Ooijer zorgt voor onrust': "Spelers weten waarom hij stopt"

André Ooijer
André Ooijer Foto: © Orange Pictures

Naast Ruud van Nistelrooij en Fred Rutten vertrekt ook André Ooijer na dit seizoen bij PSV. De voormalig topverdediger wil zijn tijd anders gaan benutten. Bij de Peesjevee Podcast wordt zijn vertrek besproken.

"Hij heeft zelf steeds gezegd dat het om persoonlijke redenen is, omdat hij na een aantal intensieve jaren wat rustiger aan wil doen en wat anders wil doen. Ik geloof dat ook. Ik heb ook geen reden om daar over te twijfelen. Misschien is het ook wel een optelsom dat hij niet helemaal tevreden is dit jaar. Het liep niet lekker tussen hem en de Spaanse trainer (Javier Rabanal, red.)", vertelt Rik Elfrink.

Paul Post vindt het een rare situatie. "De spelersgroep weet ook waarom Ooijer stopt. Die gaan naar de directie en willen dat Ooijer en Rutten blijven. Dan lijkt het me voor de hand liggend dat ook die spelers denken dat Ooijer wel wil blijven, maar niet onder deze omstandigheden.

Elfrink gaat vervolgens in op de kwaliteiten van Ooijer. "Hij is wel een beetje een onderschatte kracht bij PSV. Hij is bezig met de standaardsituaties en is daar samen met die spelers mee bezig, dat leeft wel. Dat hij en Rutten vertrekken dat zorgt wel voor onrust."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand