André Ooijer reageert lachend: "Johan Bakayoko of Donyell Malen?"

André Ooijer bij Tussen de palen
André Ooijer bij Tussen de palen Foto: © Screenshot 'Tussen de palen' van Ziggo Sport

PSV neemt het woensdagavond in het Signal Iduna Park op tegen Borussia Dortmund. André Ooijer is één van de aanwezigen in Duitsland en het icoon van PSV heeft wel vertrouwen in een goede afloop.

Eerst reageert de oud-verdediger op een aantal stellingen voor de camera van VoetbalPrimeur. "Bakayoko of Malen? Haha, dat soort stellingen bedoel je", lacht Ooijer. "Euhm, Johan Bakayoko. Omdat hij jonger is en er nog iets meer rek in zit. Donyell is een geweldige spits, dus het is moeilijk om te kiezen. Maar als je een keuze moet maken, dan Baka."

Ooijer kent sowieso weinig twijfel bij de stellingen die hij krijgt. "99 luftballons of Het is een nacht? Het is een nacht! Geen twijfel, toch?!", reageert de oud-PSV'er. Daarnaast durft Ooijer te dromen een eventuele eindzege in de Champions League. "Waarom niet? Ik denk als je op dit niveau zit en op dit niveau speelt, dat je het zeker kan halen. Tuurlijk."

"Dortmund speelt thuis, dus de kans dat zij doorgaan is iets groter. Als je het begin overleefd maak je wel zeker een goede kans. En terecht. Je speelt thuis 1-1. PSV kreeg zeker de beste kansen. Op basis van de heenwedstrijd is het terecht als PSV doorgaat", aldus Ooijer.

Lees meer:
0 reacties