André Ooijer lachend: "En toen kwam PSV alsnog bij mij uit, haha"

André Ooijer besloot na afloop van het vorige seizoen te stoppen als assistent-trainer bij het eerste elftal van PSV. De voormalig speler van de Eindhovenaren begon in deze functie onder de Duitse hoofdtrainer Roger Schmidt.

"Toen Roger Schmidt kwam, zochten ze bij PSV een assistent vanuit de club", vertelt Ooijer in de Cor Potcast. "Daar werden allerlei profielen opgezet. Voor deze functie, werd het het André Ooijer-profiel. Toen vroeg John de Jong, de toenmalig technisch directeur, zich af waarom ze mij zelf dan niet gewoon moesten vragen."

"En toen kwamen ze toch bij mij uit, haha. John zei dat hij wist dat ik het eigenlijk niet wilde, maar voegde eraan toe dat hij toch moest vragen. Toen heb ik twee keer nee gezegd, maar uiteindelijk dacht ik: waarom niet? Ik doe het gewoon en spring de diepte in. Toen ben ik onder Schmidt twee jaar assistent geweest. Toen kwam Ruud (van Nistelrooij, red.) en ben ik onder Ruud nog een jaar assistent geweest. Daarna vond ik het mooi geweest", aldus Ooijer.

Lees meer:
0 reacties